Kérdések és válaszok

Miért jó nekem ez a karriertanácsadás?

Mert nem érthetünk mindenhez, néha szükségünk van külső segítségre. 

Mit garantál nekem ez a tanácsadás?

Azt, hogy új megvilágításba fogok helyezni és segítek megoldani néhány problémás részt, amit eddig talán nem is vettél észre. Az igazi garancia Benned van,  nem kell másban keresned, én is csak abban segítek, hogy ezt felismerd,  mert az eredményeket Te fogod elérni.

A tanácsadás után biztos lesz állásom? Biztos azt fogom csinálni, amit valóban szeretnék?

Ha én rendelkeznék minden tényező felett, amin az álláskeresésed és a karriered változtatásának sikeressége múlik, akkor lenne. Sajnos, én csak a tanácsadás körülményei felett rendelkezem. De a magam részéről MINDENT elfogok követni, hogy segítsek Neked, hogy megtaláld azt a tevékenységet, amit érdemes csinálnod.

Milyen hosszú egy ilyen tanácsadási folyamat?

Ha csak az önéletrajzodat és a Linkedin profilt kell átnéznem, és a többit Rád bízhatom, mert már rutinos, öreg róka vagy az álláskeresésben, akkor elegendő egy óra. Ha még ezen felül fel kell készíteni Téged az interjúkra, esetleg egyéb tanácsokra is szükséged van, akkor ez módosulhat akár több órára is.

Ha pályát váltanál, ha egészen mást szeretnél csinálni, vagy ha szektort váltanál, akkor a tanácsadási folyamat hosszabb is lehet, akár több alkalommal is találkoznunk kell azért, hogy ez megvalósulhasson. Azt mondhatom, hogy a tanácsadások hossza nincs "kőbe vésve", ez nagyon egyéni és változó lehet.